Deze video is gemaakt in samenwerking met Gillette Venus.

Ik laat je vandaag in deze video – op een hele vrolijke en typische ‘Elise’ manier! – mijn Summer Essentials zien! Van zonnebrand, tot scrubben voor het scheren en je lippen insmeren met SPF.
Kijk je mee?

Over mijn Weekvlogs
Wat zie je precies? Ik film van woensdag tot en met dinsdag. Wat je nu ziet is dus een vlog die ik 14 dagen geleden startte en 7 dagen geleden eindigde. Ik heb mijzelf een vertraging van een week gegeven zodat ik áltijd tijd heb deze vlog te bewerken.
De vlogs komen standaard online op woensdagmiddag 16:00, theetijd! En de volgende dag op mijn blog, op donderdag om 06:00. Vergeet je niet te abonneren zodat je mijn video’s meteen als eerste kan zien? Dat zou ik waarderen!
Ik geef mijzelf een proeftijd van vier weken om te bepalen of deze weekvlogs succesvol zijn, of het mij bevalt en of het jullie bevalt. Tot nu toe haal ik er veel plezier uit in ieder geval, de hoop is dat ik jullie er ook blij mee maak. Ik heb nog veel te leren en al vloggende moet ik bekijken wat voor vlogger ik eigenlijk ben of ga worden. Video bewerking is niet mijn sterkste punt maar ik probeer elke keer mijn best te doen om de video’s zo goed mogelijk te editen. Al doende leert men!
Abonneer je op het kanaal van Elise Joanne:
Volg Elise Joanne online
Website:
Twitter:
Instagam:
Facebook:
——————————————————————————————————–
Ik ben Elise, van Elisejoanne.nl. Op dit kanaal kan je elke zaterdag en dinsdag video’s van mijn hand vinden.
Ik run mijn persoonlijke lifestyleblog met mamarandjes en beautytouch met veel liefde fulltime. Ik ben moeder van Fos, die geboren is op 1 maart 2016. Ik ben getrouwd met de allerliefste man Boris en wij zijn woonachtig in Zwolle. In samenwerking met Ouders van Nu heb ik de serie #zwangerschapsdagboek gemaakt die je kan terugvinden onder die afspeellijst. Daarnaast kan je sinds kort ook vlog-video’s van mijn hand bekijken. Op mijn blog Elisejoanne.nl kan je elke dag een artikel vinden over een diversiteit aan onderwerpen. Zie ik je daar terug?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here